Åbent hus 2020

Kom til åbent hus på Absalonskolen og Bjergmarkskolen lørdag d. 3. oktober og oplev skolernes stemning og mød de voksne.

Glade børn inviterer til åbent hus

Tag far og mor med til åbent hus og oplev hverdagen og de mange muligheder på Holbæk By Skole. Lørdag den 3. oktober kl. 10-12 står vi klar på både Absalonskolen og Bjergmarkskolen. Her vil vi vise jer, hvordan vi arbejder i det daglige. Søskende er naturligvis velkomne.

Vi glæder os til at se jer!

Oplev en levende skole

På Absalonskolen og Bjergmarkskolen vil der dagen igennem være forskellige workshops, hvor både børn og voksne kan opleve fællesskabet og fagligheden på vores skoler.

Besøg Absalonskolen og oplev disse workshops:

• Kom og oplev børnehaveklassen og hils på de voksne
  • Oplev eksempler på bevægelse i undervisningen
  • Se hvordan vi arbejder med teknologi og programmering
  • Oplev vores udeliv ved bålhuset
  • Bag småkager med SFO'en: Hygge og trivsel er i højsædet
  • Se skolen gennem film

Besøg Bjergmarkskolen og oplev:

• Se en børnehaveklasse: Dit barns første skridt ind i skolelivet
  • Oplev robotteknik i undervisningen
  • Oplev hvordan vi arbejder med matematikkens læringsprincipper
  • Bål og snitte: Vi er en åben skole også i forhold til naturen
  • Bag småkager med SFO’en: Hygge og trivsel er i højsædet
  • Se skolen gennem film

Corona-forholdsregler

Alle er velkomne til åbent hus, men vi vil bede jer om at følge retningslinjerne, som vi gør til daglig for at mindske risikoen for coronasmitte. Det vil sige sørg for at holde afstand, sprit hænder af ved ankomst og ved lokaleskifte. Hvis du har tegn på sygdom, så skal du blive hjemme.

Vi sørger selvfølgelig for, at der er masser af håndsprit tilgængelig, og at der løbende bliver sprittet overflader af. Vi vil også bede jer om at udnytte hele åbningstiden til åbent hus på Absalonskolen og Bjergmarkskolen. Til gengæld sørger vi for god plads og aktiviteter udenfor, hvor det er muligt.

Er du og dit barn forhindret i at komme til åbent hus på grund af covid-19, er du altid velkommen til at sende en mail og booke en aftale med den pædagogiske leder på den skole, du vil besøge:

Fotografering til offentlige arrangementer

Vi gør opmærksom på, at der til åbent hus vil blive fotograferet/filmet. Du har til enhver tid ret til at frabede dig dette i situationen eller at få slettet et billede. Offentliggjort materiale har til formål at vise skolens aktiviteter for både eksisterende og kommende elever og forældre.

16.09.2020