Spring til indhold

Vores vision

Visionen er et billede af, hvordan vi ser Holbæk By Skole i fremtiden. En klar vision er et vigtigt grundlag, når der skal træffes beslutninger om, hvordan vi bedst opnår vores mål.

Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved

  • Faglighed
  • Fællesskab
  • Engagement

Holbæk By Skoles ambitioner

Holbæk by skole har fokus på et fagligt højt niveau. Vi styrker elevernes faglighed gennem klare og tydelige læringsmål samt løbende opfølgning. Vi ønsker en skole hvor vi stiller krav til hinanden.

Vi ønsker at alle elever oplever sig selv som en del af et fællesskab, da gode relationer, tillid og tryghed er en forudsætning for læring. Vi bruger aktivt den mangfoldighed, der afspejles i skolens elevsammensætning. 

På Holbæk By Skole prioriter vi et tæt samarbejde mellem skolen og forældrene for at sikre de bedst mulige udviklingsmuligheder for alle skolens elever. Vi forventer at både elever, forældre og personale er engagerede i samarbejdet i og omkring skolen. Vi har en forventning om, at eleverne tager et medansvar i deres søgen på egen læring.Feedback

Sidst opdateret

27.04.2020

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen

SFO og klub har plads til alle

På kampagnesiden "folkeskolen.holbaek.dk" kan du læse om, hvad SFO og klub i Holbæk Kommunes fire skoleområder kan tilbyde dig og dit barn.

Se også den 2 min lange video, hvor du kan opleve tryghed, fællesskab, omsorg og en voksen hånd at holde i.

Klik ind på siden her.